Bregman&Last > Voor al uw fiscale- en administratieve diensten
  • Adres: Bouwstraat 10, 7462 AZ Rijssen

Over ons

Organisatie

Bregman & Last heeft zijn oorsprong in januari 1969 toen de heer Johan Last startte als accountants- en administratiekantoor in Genemuiden naast zijn baan als boekhouder. Hij was er voor zowel het mkb als de particulier. Vanaf de start bestond de dienstverlening uit fiscale en administratieve diensten.

In 1974 kwam zoon Henk het kantoor versterken, waarna in 1977 Henk het stokje van zijn vader overnam. In 1977 werd het 1e personeelslid aangenomen vanwege de groeiende werkzaamheden.

Door familiebanden in Twente kreeg hij ook daar bekendheid, waardoor er in 1986 een 2e kantoor gevestigd werd in Rijssen. Henk zat niet stil en ontwikkelde zich tot Register Belastingadviseur kantoor in 1987. Een verhuizing in 1999 naar de huidige locatie en aanwas van personeel leidde naar de huidige omvang.

Begin jaren ’90 werd er vanwege groei een samenwerking aangegaan met een gerenommeerd regionaal accountantskantoor die uiteindelijk in 2008 de vestiging in Genemuiden heeft overgenomen.

 

Het kantoor in Rijssen bleef door Henk gevoerd worden tot januari 2019. In het kader van bedrijfsopvolging had Henk in 2017 een opvolger gevonden in Arie Bregman waarmee hij vanaf januari 2019 een maatschap aanging.

Bij ons werken 5 personen om klaar te staan voor het MKB en de particulier op een breed gebied.
Onze cultuur kenmerkt zich als toegankelijk, laagdrempelig en proactief.

ONS TEAM

Ons team staat voor u klaar!

Arie Bregman

Allround Adviseur

Henk Last

Register Belastingadviseur

Tiemen Last

Administrateur

Gea Wessels-Bregman

Assistent Accountant

Janneke Nieuwenhuis-Vosgezang

Assistent Accountant